Rreth Nesh

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][tlg_header_single subtitle_before=”yes” icon=”” title=”Rreth Kompanisë” subtitle=”DyGur” header_overlay_value=”7″ image=”382″ bg_size=”100″][/tlg_header_single][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”499″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Njoftohu me tregun dhe konkurencën. Informohu për tender, grante dhe oferta pune. Identifiko klientët potencial të produktit apo shërbimit tuaj.

Platforma DyGur

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tlg_headings alignment=”left” layout=”mid” separator=”line” icon=”” spacing=”mb0″ title=”Rreth Kompanisë Sonë” subtitle=”DyGur”][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pt0 pb0″][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

DyGur synon që të jetë një partner i juaji në biznes. Platforma e ndërtuar me fokus klientët tanë e cila ofron një varg të gjerë shërbimesh dhe të dhënash mbi tregun lokal të Kosovës dhe njoftime mbi mundësitë që ofron tregu cdo ditë sjell biznesit tuaj një partner.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Rrugëtimi për ndërtimin e një biznesi stabil dhe funksional në tregun e vendit tonë që është i vogël, i izoluar në plotë sfera është i vështirë. DyGur mundohet të jetë pjesë e këtij rrugëtimi duke e lehtësuar këtë për secilën biznes mikro dhe të vogël.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Përmes platformës sonë ju mund të njohtoheni mbi cdo tender që shpallet nga dhjetra burime në vend. Poashtu njohtoheni mbi grantet që donator të ndryshëm ofrojnë për zhvillimin e biznesit në vendin tonë.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Përmes platformës sonë poashtu keni qasje në një adresar të pasur me të gjitha bizneset e organizatat që veprojnë në Kosovë, me informatat e tyre kontaktuese ], shërbimet dhe produktet e tyre, dhe historikun e performancës së tyre në treg nga shumë parametra matës.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]