Misioni

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][tlg_header_single subtitle_before=”yes” icon=”” title=”Visioni & Misioni” subtitle=”DyGur” header_overlay_value=”7″ image=”382″ bg_size=”100″][/tlg_header_single][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][tlg_headings alignment=”left” layout=”mid” separator=”line” icon=”” spacing=”mb0″ title=”Visioni” subtitle=”DyGur”][vc_column_text]

Ndërtimi i një tregu të shëndetshëm, transparent, cilësor, inovativ, të bazuar në vlera të shoqërisë bashkëkohore.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][tlg_headings alignment=”left” layout=”mid” separator=”line” icon=”” spacing=”mb0″ title=”Misioni” subtitle=”DyGur”][vc_column_text]

Ofrimi i shërbimeve dhe informatave për tregun e Kosovës tek bizneset vendore dhe ndërkombëtare për operacione dhe vendim-marrje më cilësore dhe profesionale.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pt0 pb0″][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”490″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][tlg_headings alignment=”left” layout=”mid” separator=”line” icon=”” spacing=”mb0″ title=”Vlerat” subtitle=”DyGur”][vc_column_text]…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]