[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][tlg_header_single subtitle_before=”yes” a_line=”yes” icon=”” title=”Partneri i Biznesit Tuaj” subtitle=”Mirësevini në DyGur” image=”382″ bg_size=”100″ header_overlay_value=”7″][/tlg_header_single][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”499″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Njoftohu me tregun dhe konkurencën. Informohu për tender, grante dhe oferta pune. Identifiko klientët potencial të produktit apo shërbimit tuaj.

Platforma DyGur

https://securix.io/buy-bitcoin/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pt0 pb0″][vc_column][tlg_headings alignment=”left” layout=”mid” separator=”line” icon=”” spacing=”mb0″ title=”Paketa për Njoftime” subtitle=”DyGur”][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pt0 pb0″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Shërbimi i monitorimit të tenderëve sjell një list të plotë nga 300+ burime të ndryshme.

Njoftimet për Tenderë

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Shërbimi i monitorimit të granteve sjell një list të plotë të mundësive për të përfituar biznesi juaj.

Njoftimet për Grante

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tlg_headings alignment=”left” layout=”mid” separator=”line” icon=”” spacing=”mb0″ title=”Klientët Aktual” subtitle=”DyGur”][vc_column_text]DyGur u shërben mbi 100 kompanive lokale e ndërkombëtare me shërbime dhe informata mbi tregun lokal të Kosovës, tashmë mbi 7 vite. Cilësia e shërbimit dhe kujdesi jonë ndaj klientëve ka sjell besimin dhe bashkëpunimin afatgjatë me klientët tanë. Ndihemi krenar, të privilegjuar dhe falenderues që tu shërbejmë klientëve si më poshtë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row tlg_padding=”pt0″][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”552″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”554″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”572″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”574″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_single_image image=”579″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border_circle_2″][/vc_column][/vc_row]wireless doorbell

Leave a Reply